Regelement 123-doedagen Best

Deelnemers

De 123-doedagen worden georganiseerd voor kinderen van de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen in de wijken Heuveleind en Heivelden en de kinderen die woonachtig zijn in deze wijken.

Inschrijving

Vanaf de gepubliceerde datum begint inschrijving. Is het maximaal aantal kinderen bereikt dan komen de aanmeldingen op een reserve lijst. In beide gevallen krijgt u een mail ter bevestiging (bewaar deze).

Extra begeleiding

Indien uw kind extra begeleiding nodig heeft zult u hier zelf voor moeten zorgen. Maak dit bij opgave van uw kind en vrijwilliger bekend.

Vrijwilligers

Vrijwilligers die onverwacht niet kunnen, zorgen zelf voor vervanging.
Het opvangen van kinderen van vrijwilligers is niet mogelijk.

Annuleren

Kan uw kind onverhoopt niet deelnemen dan kunt u een e-mail sturen naar het bestuur (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Het inschrijfgeld zal niet worden teruggestort.

Reservelijst

De eerste op de reservelijst wordt bij annulering benaderd om deel te nemen. Tevens krijgt u dan het verzoek om het inschrijfgeld te betalen.

Tussentijds bezoek

In verband met de veiligheid van de kinderen en vrijwilliggers verzoeken wij u dringend om de navolgende regel te hanteren: tussen 10.15 uur en 16.00 uur is het niet toegestaan om het terrein van JC Todo alsmede het pand te betreden.


Ongeval

Bij een ongeval proberen we u zo spoedig mogelijk te bereiken via het opgegeven telefoonnummer. Als dit niet lukt, moet u er rekening mee houden dat wij met uw kind naar de huisarts gaan in Best. Geef daarom voldoende telefoon nummers op zodat we u te allen tijde kunnen bereiken.

Media

Tijdens de Doedagen worden er foto’s en opnames gemaakt voor promotie. Bij deelname geeft ouder/verzorger toestemming aan de Stichting 123-doedagen om de media voor dit doel te gebruiken.

Bouwdorp

Voorzie eventueel meegebrachte eigendommen van naam. Draag dichte schoenen met een stevige zool om letsel te voorkomen.

Gedrag

Deelnemers die door onacceptabel gedrag andere kinderen of vrijwilligers tot last zijn, worden daarop aangesproken. Wij zullen de ouders hierover inlichten. Als deelnemers zich herhaaldelijk onacceptabel gedragen volgt verwijdering van het terrein. Het desbetreffende kind mag de 123-doedagen niet meer voortzetten.

Gevonden voorwerpen

Je bent zelf verantwoordelijk voor je spullen. Dagelijks staat er een tafel bij de uitgang met gevonden voorwerpen. Na de 123-doedagen zijn de voorwerpen nog tot een maand nadien bij Dimphy op te halen tel: 06-46 16 33 08

Deelname is op eigen risico

Materiële schade wordt verhaald op de wa-verzekering van de desbetreffende deelnemer

Coronavirus COVID-19

Het bestuur van de 123-Doedagen volgt de richtlijnen van het RIVM v.w.b. het al dan niet laten doorgaan van de 123-Doedagen.
Mocht het evenement niet door kunnen/mogen gaan dan krijg je het inschrijfgeld retour gestort.

 

Tijdens de 123-doedagen zijn wij bereikbaar op tel: 06-46 16 33 08.

In alle gevallen dat dit reglement niet voorziet besluit het bestuur.