Beste deelnemers van de 123-Doedagen,

Op woensdag 14 augustus a.s. gaan we van start. Wat leuk dat jullie er (weer) bij zijn. We hebben een leuk en gevarieerd programma voor jullie gemaakt met als thema "Wilde Westen!"

Jullie worden alle dagen om uiterlijk 9.30 uur bij de Manege verwacht. Zorg ervoor dat je op de woensdag iets eerder aanwezig bent in verband met de inschrijvingen. Alle dagen stoppen we om 16.00 uur; je kunt niet eerder van het terrein af (zonder overleg). Ook is het niet de bedoeling dat de ouders tussendoor op het terrein komen maar om 16.00 uur natuurlijk wel. Op vrijdagmiddag is iedereen om 15.45 uur van harte welkom voor de gezamenlijke sluiting. Daarna kunnen zij jullie bouwwerken bekijken. Neem gerust opa’s en oma’s, vrienden en bekenden mee.

We hebben een aantal voorschriften in verband met de veiligheid.

1. Trek stevige schoenen aan (slippers, sandalen, open schoenen etc. zijn verboden)

2. Trek oude en makkelijke kleren aan want je bent de hele dag aan het timmeren en knutselen.

3. Smeer jezelf alvast goed in met zonnebrandcreme bij mooi weer.

4. Zorg voor regenkleding indien het regent.

5. Voorzie eigendommen met je naam.

6. Neem op woensdag 23 augustus en donderdag 24 augustus je eigen lunch mee; op vrijdag verzorgen wij de lunch!

7. Er is voldoende drinken en extra lekkernijen aanwezig gedurende de dag; eigen snoep meenemen is niet de bedoeling. Neem dus ook géén geld mee!

8. Neem een flesje mee dat je gedurende de dag kunt vullen met water. 

Betaling

Na het inschrijven van je kind graag binnen 2 dagen het inschrijfgeld overmaken. Het inschrijfgeld is dit jaar 30,00 Euro per kind en deze graag storten op het rekeningnummer IBAN NL61 RABO 0174 1049 36  o.v.v. de ingeschreven kindernaamt.t.n.v. Stichting 123-doedagen.

Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in.

Een zomerse timmergroet,

Bestuur 123-Doedagen