De 123-Doedagen worden georganiseerd voor kinderen die in het schooljaar 2024/2025 in de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen zitten in de wijken Heuveleind en Heivelden, of wonen in één van deze twee wijken. Ook de kinderen die de overstap maken van groep 8 naar de middelbare school zijn welkom. Tijdens deze kindervakantiedagen kunnen circa 300 kinderen o.a. houten hutten bouwen, knutselen en deelnemen aan spelactiviteiten. Elk jaar vinden de drie bouwdagen plaats in de laatste week van de zomervakantie.

Kosten

De kosten voor deelname aan de 123-Doedagen  proberen we zo laag mogelijk te houden. Mede door onze sponsors kunnen wij de kosten laag houden en vragen wij € 30,-- per kind voor drie dagen plezier!

Locatie

Ook dit jaar vinden de 123-Doedagen plaats op het buitenterrein van Manege Heuveleind, Hoefweg 12 in Best. Wij vragen u zoveel mogelijk op de fiets te komen. Parkeergelegenheid is beperkt.

 

Vrijwilliger, iets voor u?

De organisatie van de 123-Doedagen is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. (ouders,  grootouders of grote broers of zussen). Wilt u zich met ons inzetten of kent u iemand die het leuk vindt om te helpen, dan kunt u zich opgeven via het “inschrijfformulier vrijwilliger” op deze site. Activiteiten waar we uw inzet hard bij nodig hebben, zijn bijvoorbeeld het begeleiden van activiteiten, toezicht houden en opruim werkzaamheden.  

Sponsoring

Wij proberen de deelnamekosten zo laag mogelijk te houden. Wij zijn daarom nog steeds op zoek naar sponsors of begunstigers. Extra giften t.b.v. de 123-Doedagen zijn dan ook van harte welkom en kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer IBAN NL61 RABO 0174 1049 36 t.n.v. Stichting 123-Doedagen onder vermelding van sponsoring.

Contact

Heeft u vragen over inschrijvingen en dergelijke neemt u contact op via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bezoek onze Facebook-pagina.  

Hou deze site goed in de gaten voor verdere informatie met betrekking tot de 123-Doedagen.